uhićeni borci protiv mamića i HNS pedera...

Go down

uhićeni borci protiv mamića i HNS pedera...

Post by muckodjubre on 10/3/2017, 21:33

[size=40]UHIĆENI BOYSI KOJI SU PRETUKLI NAVIJAČE HAJDUKA Otkriven identitet huligana koji su bili maskirani, ali su napravili jednu veliku pogrešku...[/size]


Policija je uhitila šestoricu pripadnika Bad Blue Boysa koji su prije nepunih mjesec dana maskirani i naoružani palicama upali u prostorije Društva prijatelja Hajduka Zagreb na Trešnjevci, napali navijače Hajduka koji su se tamo okupili te porazbijali inventar u udruzi.
Kako je tada izvijestila policija, desetak pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boys banulo je u prostorije DPH Zagreb i teleskopskim palicama nasrnulo na skupinu od 30, 40 ljudi, među kojima je bilo žena i starijih osoba. Na sreću, u napadu nitko nije teže ozlijeđen.
Policija je u srijedu podnijela kaznene prijave protiv šest osoba, od kojih su četiri i prije bile evidentirane zbog navijačkih izgreda. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Kreši M. (30), Marku B. (31), Domagoju Č. (24), Nikoli I. (28) te Ivanu Š. (26) i Ivor F. (21). Na slobodu je jedini pušten Krešo M., a ostali su pritvoreni u Remetincu. Kako, pak, neslužbeno doznajemo, policija je do identiteta osumnjičenika došla preko snimki nadzornih kamera.

Naime, prilikom upada u prostorije u Ozaljskoj napadači su bili maskirani, ali policija je usporedila njihovu odjeću s nadzornim snimkama iz Doma sportova gdje se te večeri, prije napada, igrala utakmica Futsal Dinama i Uspinjače. Policajci su zaključili da su navijači u napad krenuli nakon što su se prije susreli na tribinama Doma sportova, a ta hipoteza se pokazala točnom jer su na snimkama nadzornih kamera s utakmice uočili osobe u potpuno jednakoj odjeći kakvu su imali napadači.

_________________
Ako detektor laži pokaže da ja lažem, da sam ja odbio , ja ću onda se podvrći da sam sebi oduzmem život. 

avatar
muckodjubre

Posts : 9513
2014-04-15


Back to top Go down

Re: uhićeni borci protiv mamića i HNS pedera...

Post by jalnirajko on 10/3/2017, 22:26

Ljudine!
avatar
jalnirajko

Posts : 5547
2015-08-19


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum