ISTINE I LAŽI

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

Go down

ISTINE I LAŽI

Post by mortal on 20/4/2014, 22:14SLIKA PRIKAZUJE PARTIZANSKI POKOLJ U SISKU KAO ZLOČIN U JASENOVCUTEKST IZ 2010. POKRENUO JE NIZ POLEMIKA    Ostat će zakopana, zajedno sa žrtvama. Još dublje nakon jučerašnje komemoracije povodom Proboja, kada su neki idioti zviždali kao da su na nogometnoj utakmici. Je li Jasenovac bio najveće svjetsko stratište ili običan pržun, kako svjedoče preživjeli logoraši i aktivisti Crvenog križa?
Jedna logorašica reče na TV da je dvije noći čula krikove! U čemu je tajna? Pa, nije Jasenovac bio dobro mjesto za život, nego je glede Holokausta kasnio. Fašizam se valjao već dva desetljeća.
Mene zapravo smeta ta činjenica, jer potvrđuje da su jame bile i ostale ružna strana Balkana. Na zasjedanju najvišeg nacističkog vrha, donesena je odluka da Jasenovac može biti i radni logor. Kamo sreće da je Jasenovac bio samo radni logor. Proizvodni pogoni poput Kožare osigurali su kvalificiranijim Židovima bolji život u odnosu na robijaše sabirnih logora.


Sviđa vam se croative.net? – klikni like
 

Kompletan I/O Jasenovca kontrolirali su Nijemci, koji su direktno nadzirali željezničku prugu. Iz nekog razloga prešućuje se prisutnost Nijemaca u samom logoru. U Jasenovcu su ostali uglavnom bolesnici i starci - njemačka organizacija TODT izdvajala je zdrave i sposobne za prisilan rad u Njemačkoj. Nacistička je komisija konstatirala u tom logoru između savskih močvara loše higijenske uvjete. Sve do proljeća 1942. logor se bavio kontrolom Save i gradnjom nasipa, u čemu je sudjelovalo i lokalno stanovništvo. Hvala ti Bože, od zaraznih bolesti u Jasenovcu umirali su i čuvari.

Znamo da su neki čuvari strijeljani. Od novijih saznanja najviše intrigira učestalo bombardiranje Jasenovca od strane Saveznika tijekom ožujka i travnja 1945. To se pokušava prikriti nekakvim tezama o selektivnim ciljevima, ali preživjeli logoraši tvrde suprotno. 

Nažalost, nikoga ne zanima istina o Jasenovcu
Da se tamo dogodio zločin u kontekstu europskog nacizma. Uvijek će živjeti politička laž, koja postavlja političke ciljeve:
(F1) Hrvatski narod je genocidan
(F2) Europa je bila zaluđena Hitlerom, a Hrvati su prirodno genocidni.
(F3) Ustaše su autonomni hrvatski nacisti
(F4) Autonomni velikosrpski nacisti su antifašisti
(F5) Srbi su žrtve istraga i progona
(F6) Židovi su progonjeni samo u Trećem Reichu, odnosno NDH
(F7) Prva Jugoslavija bila je prisiljena na pakt sa fašističkom osovinom
(F8) Holokaust počinje 1941.
(F9) Mnogostruko uveličavanje broja žrtava.
Istina stoji nasuprot svim tim tezama, koje zapravo relativiziraju nacizam i omogućavaju da se ponovi, što neki današnji događaji u svijetu već potvrđuju.
(T1) Hrvatski narod ne djeluje autonomno od kralja Zvonimira.
(T2) Skandinavske zemlje nastavile su politiku rasne čistoće i nakon Drugog svjetskog rata. Sterilizirano je na desetke tisuća žena.
(T3) Ustaški pokret formiran je u Italiji, nakon ubojstva Stjepana Radića u beogradskom parlamentu. Nema tih emigranata koji će ugroziti domovinski režim bez asistiranja neke sile. Lenjin je došao u Rusiju iz Berlina, a Homeini u Iran iz Pariza.
(T4) Srbi su formirali svoju državu krajem 19. stoljeća i ušli u velikosrpsku ekspanziju kroz balkanske ratove i dva svjetska. Imali su plan Srbije na tri mora: Crno, Jadransko, Egejsko. Srbija je preostale Židove dijelom istrijebila, a dijelom poslala u sabirne logore.
(T5) Kada su strateški odnosi nepovoljni, Srbi potiču sukobe i čekaju novu povoljnu priliku. Radije su ušli u rat sa Austrougarskom, nego da Bosnu prepuste Hrvatskoj. Pamtimo povlačenje srpske vojske na Krf, kao i ne tako davni organizirani odlazak Srba iz RH prije Oluje. Kako nazvati stratišta Ovčare i Srebrenice. Koji bi kontekst trebala dobiti Srebrenica, ako ne genocid? Na kraju se Srbi mudro priklone novom pobjedniku i iskamče novi teritorij. Tako su dobili Vojvodinu, pa onda držali Crnu Goru i Makedoniju, a danas imaju Republiku Srpsku u BiH. Vojska RS tretira se u BiH kao braniteljska!
(T6) Židovi su tijekom svoje tragične povijesti doživjeli brojne progone. Staljin je likvidirao "klasne" neprijatelje bez milosti. Austrougarska je donijela više antižidovskih zakona, Beograd također. Pakt Beograda i fašističke osovine bio je prirodno finale antižidovske politike u prvoj Jugoslaviji, koja je donijela segregacijske zakone protiv Židova.
(T7) Beograd je ponudio pakt Hitleru, a ne obrnuto. Ugovorom je dobio Solun! Prevrat od 27.03.1941 nisu organizirali narod i/ili Partija, nego engleska tajna služba preko svoje trgovačke mreže! Vladimir Bakarić je o tome javno progovorio, navodeći suzdržanost Partije/NKVD, koja nije mogla predvidjeti kuda to vodi. Zapravo je puna istina još gora. Hitler je tada surađivao sa Staljinom, pa su komunisti podržali pakt s Hitlerom, kao i agresiju Hitlera na Jugoslaviju, nakon što se pakt nije održao. Reakcija četnika u Hrvatskoj interpretira se kao komunistički ustanak, koji je uslijedio tek nakon Hitlerovog napada na Sovjetski Savez. Tito je usko surađivao s Talijanima, možda u većoj mjeri nego Pavelić.
(T8) Glede nacizma, Jasenovac je "kasnio". Posljedica je reokupacije Druge zone od strane Italije u ljeto 1941. - "autonomni" Pavelić u punom svjetlu. Prometna zadruga srpske obitelji Bašić (ciglana, tvornica lanaca, pilana, …) počela je funkcionirati kao radni logor krajem 1941. godine, kada su počeli radovi na nasipu. Sudjelovalo je i lokalno stanovništvo. Većina zatvorenika bili su Hrvati, a u pogonima su radili slobodnjaci iz jasenovačke okolice. U ožujku 1942. iz Jasenovca je otpušten Vladko Maček. Kao posljednji normalan Hrvat prebačen je u kućni pritvor. Najveća strahota bile su jame: ustaške, četničke i partizanske. Uz sve navedeno, Jasenovac ima za funkciju prikriti partizanske zločine na Bleiburgu i širom zemlje, pa i poslijeratne likvidacije. U Jasenovcu su ukopane mnoge žrtve komunističkog režima. Kako mnogi ljudi ne znaju prirodu nastanka NDH, veličanjem Jasenovca kao najvećeg stratišta relativizira se odgovornost Talijana i Nijemaca za Holokaust. Prijepori oko Jasenovca imaju za funkciju produbljivati jaz između Hrvata i Židova. Hrvati su izloženi najgrubljim napadima kada polemiziraju u svezi Jasenovca. Bruno Krajski (Židov) napao je Simona Vizentala da je Nestbeschmutzer, onaj koji prlja vlastito gnijezdo. Tko se usudi u Hrvatskoj nešto slično izgovoriti bilo kome? Kako vrijeme odmiče, Hitler i Mussolini su komične lutke, a smrtonosno ozbiljan je samo Ante Pavelić.
(T9) Milko Riffer u svojoj knjizi Grad mrtvih: Jasenovac 1943 u izdanju Nakladnog zavoda Hrvatske, Zagreb, 1946 (knjiga je bila zabranjena) naveo je brojku od 2500-3000 zatvorenika u Jasenovcu. Stostruko uveličavanje broja logoraša nije se provodilo samo zbog ratne odštete. Licitiranje s brojem smaknuća u Jasenovcu započeli su Englezi objavljivanjem svoje procjene o dvadeset tisuća žrtava, odnosno zastrašujućih pedesetak smaknuća dnevno za vrijeme aktivnosti sabirnog logora. Što učiniti ako nas čuvari tuže za prekovremene noćne sate? Srbi u pravilu svoje stradale množe s hiljadu, a hrvatski "znanstvenici" udaraju deset posto na četničku brojku. Dok polemiziramo oko broja žrtava, žrtve su u drugom planu, obična statistika, a tako će biti doživljen i ovaj tekst. Netragom su nestali statistički pojmovi stope rasta i biološkog gubitka. Imali smo pokolj kod Bleiburga, masovni egzodus vojvođanskih Nijemaca, iseljavanje Hrvata i Talijana iz Dalmacije, iseljavanje Židova, umiranje zbog starosti, bolesti i gladi. Zbog potreba interpretera Jasenovca, načinjen je žrtvoslovni nered u staroj Poljičkoj Republici. Primjerice, zanimljiva je reakcija Josipa Kljaković Šantića na sramotni popis Saveznog zavoda za statistiku iz 1964. godine: "Otkrio sam da je 75 žrtava četničkog zločina u Gatima stavljeno na popis kao da su žrtve Jasenovca, kao i 63 Čikeša iz Žeževice, poginula od njemačke i četničke ruke. U Matičnom uredu Žrnovnice pronašao sam 30 mještana koji su poginuli za vrijeme Drugoga svjetskog rata kao partizani, no i njihova su imena uredno unesena na popis žrtava Jasenovca. Monstruoznost te podvale ide dotle da su i civili koji su umrli u zbjegu u El Shattu stavljeni na jasenovački popis". Protestirali su i mještani Siverića zbog stavljanja na popis 42 njihova sumještana, pokopana na mjesnom groblju, a našlo se na popisu i danas živih Siverićana. Od 218 mještana Solina koji su poginuli u borbama, strijeljani ili umrli od ranjavanja, njih 173 dodano je na jasenovački popis.
Partizanski pokolji, reakcija Njemaca, te partizanski povratak pod okrilje Talijana
Prisjetimo se i "najgoreg razdoblja Jasenovca", tog kobnog ljeta 1942. godine, nakon što su ustaška vlast i srpski predstavnici pregovarali oko smirivanja stanja na terenu. To nije odgovaralo Saveznicima, niti Talijanima, pa su partizani prebačeni sa "talijanskog" zimovanja u zapadnu Bosnu. Počinili su pokolj u Prijedoru i prisilili Nijemce na reakciju. Pokrenuta je ofenziva na Kozaru. Tito je ponavljao već potvrđenu taktiku. Zakuhaj, pa natrag pod talijansko okrilje. Posijao je strah na sve strane, a onda pedeset tisuća izbjeglih žena i djece ostavio na milost nacistima. Djeca odvojena od roditelja upućena su na logorske

I dalje traje vika protiv revizionizma. Kao, Zapad to vidi kao najveće zlo, pa što tu mi imamo provjeravati. Dnevno dobivamo nove recenzije Biblije i Talmuda, nedodirljivih svetih zapisa, a znanost ulazi u WW2 strogo diverzantski. Logoraš Milko Riffer, autor knjige "Grad mrtvih", došao je u Jasenovac krajem 1942. i dobio broj 2376.  Takvi podaci izgradit će vjerodostojnu istinu o Jasenovcu...

ekonomije, koje nisu imale nikakve resurse za takav prihvat. Njemački TODT je majke te djece uputio na rad u Njemačkoj, koji su one mlađe i zdravije preživjele. Nastao je kaos, koji se zlonamjerno pripisuje središnjem logoru u Jasenovcu. Djeca su prošla pakao. Na sramotu Titu i "antifašističkim" bukačima, reagiralo je ustaško Ministarstvo udružbe. Preuzelo je 3067 izgladnjele djece iz ekonomija Jablanca i Mlake, te ih otpremilo u Zagreb i Sisak. U široj akciji ustaškog MU sudjelovali su Hrvatski crveni križ, Odbor narodne pomoći, Caritas Zagrebačke nadbiskupije, učenice škole za medicinske sestre i nebrojeno mnogo građana Zagreba, Siska i Jastrebarskog.* Prema dostupnim saznanjima, spašeno je oko deset tisuća djece. Raspodijeljena su u bolnice i dječje domove, pa i u zagrebačke obitelji, ovisno o njihovom zdravstvenom stanju. Protuhrvatska propaganda tvrdi da su zagrebačke obitelji tražile od djece da prilagode svoj izgovor. Neki se moraju odlučiti što je teza: da djeci nitko nije pomogao ili je njihov bosanski naglasak iritirao zagrebačku gospodu? Masovna smaknuća u Jasenovcu počinjena su tek nakon WW2, u njegovom komunističkom pogonu.
Zasebna civilizacijska vrijednost pripada Proboju, a sve ostalo mora u novu znanstvenu reviziju. Nadnevka 22.04.1945 dio logoraša odlučio se na pokušaj proboja iz logora. Navodno je od njih 600 proboj preživjelo samo 107, a od 176 zatočenika Kožare spasilo ih se samo 11. Deset dana kasnije u Jasenovac su ušle streljačke čete 1. bataljona 4. srpske brigade 21. NOB-udarne divizije. Žalosno je koliko je u glave Hrvata usađen strah od komunističkih parola. I dalje traje vika protiv revizionizma. Kao, Zapad to vidi kao najveće zlo, pa što tu mi imamo provjeravati. Dnevno dobivamo nove recenzije Biblije i Talmuda, nedodirljivih svetih zapisa, a znanost ulazi u WW2 strogo diverzantski. Logoraš Milko Riffer, autor knjige "Grad mrtvih", došao je u Jasenovac krajem 1942. i dobio broj 2376. Takvi podaci izgradit će vjerodostojnu istinu o Jasenovcu, koja se opet ne smije koristiti za marginaliziranje jama. Dakle, ako se znanstvena revizija WW2 izrodi, pa netko osramoti slavni Jasenovac kao običan balkanski kazamat, to ne znači da se Hrvati glede zločina nisu autohtono izrazili, poput svih europskih naroda. 

Kronike Jasenovca izbjegavaju spominjati otpuštanja i amnestije u Jasenovcu
Primjerice, povodom rođendana Ante Pavelića 14.06.1944 pušteno je na slobodu 

...zašto se Jasenovac ne spominje i kao logor za izbjeglice i prognanike? Tisuće Hrvata sklonili su se u Jasenovac ispred četničkih i partizanskih progona. Logor je morao imati svoj nekakav život, ili privid života. Logor je imao orkestar i razne priredbe. Navodno je svaka radionica imala svoju nogometnu momčad i dresove, što može biti dio torture, ali svjedoci kažu da nije bilo tako.

170 logoraša. Tijekom 1944. pomilovano je 350 osoba, a 10.04.1945 na Dan NDH pomilovano ih je 400, dva tjedna prije Proboja! Više stotina logoraša ušli su u razmjenu s partizanima: Među takvima se našao i Andrija Hebrang. Jedan događaj baca posve novo svjetlo na uobičajene predrasude o Jasenovcu. Naime, nakon napada partizana na Crkvenom Boku ustaše su 13.11.1942. odveli seljane u Jasenovac. Došlo je do intervencije MUP-a. Komisija Lisak-Oršanić-Seitz oslobodila je uhićenike i platila im odštetu. Zapovjednik logora Ljubo Miloš je uhićen i zatvoren na Savskoj cesti. Oslobođen je tek na intervenciju Maksa Luburića. Tada su mnogi logoraši otpušteni kućama, pa i neki komunisti. Isto tako, zašto se Jasenovac ne spominje i kao logor za izbjeglice i prognanike? Tisuće Hrvata sklonili su se u Jasenovac ispred četničkih i partizanskih progona. Logor je morao imati svoj nekakav život, ili privid života. Logor je imao orkestar i razne priredbe. Navodno je svaka radionica imala svoju nogometnu momčad i dresove, što može biti dio torture, ali svjedoci kažu da nije bilo tako. U logor su često dolazile nadzorne komisije, a prva internacionalna bila je u veljači 1942. godine. Snimljen je i film o Jasenovcu, ali nikada nije prikazan jugoslavenskoj javnosti. Zanimljivo, službena izvješća Međunarodnog odbora Crvenog križa podudaraju se sa intrigantnim sjećanjem preživjelih logoraša.
Krivotvorine su odvele viktimologiju u slijepu ulicu. Beograd glede Jasenovca nastavlja po starome. Polemike u Srbiji svode se na to jeli bilo 1.700.000 ili "samo" 700.000 žrtava. Neki srpski intelektualci brane to nekakvom tradicijom u načinu na koji Srbi doživljavaju Jasenovac. Kao, pustimo to, jer srpski narod živi svoje mitove. Glede onih bih-Hrvata koji žure biti poslušnici Banja Luke, kao što su nekada slušali Zagreb, moraju imati na umu da i Republika Srpska ima svoj komad Jasenovca, svoje brojke, svoje mitove i mitovima referentne ciljeve. Da se nije dozvolilo to masovno falsificiranje podataka, dobrim dijelom za velikosrpske potrebe, danas bismo imali more dokaza da je Jasenovac bio nacističko stratište. Baš ti likovi iz uvijek iskvarene politike, koji su htjeli "dobronamjerno" pojačati zločinački dojam Jasenovca i podvesti ga pod hrvatski autohtoni rasizam, relativizirali su evidentan zločin. Što se tu trebalo naglašavati? Jasenovac je bio sabirni i radni logor u NDH, odnosno Trećem Reichu. Zar sama ta konstatacija nije dovoljna? Što je tu trebalo krivotvoriti?

* Istinska heroina Drugog svjetskog rata, austrijska humanitarka Diana Budisavljević (1891-1978), supruga Julija Budisavljevića, profesora kirurgije na zagrebačkom Medicinskom fakultetu, odigrala je najznačajniju ulogu u spašavanju tisuća pravoslavne djece. Izradila je kartoteku za njih 12.000, čime je omogućila da se sačuva njihov rodoslovni identitet i kasniji povratak obiteljima. Njezina akcija bila je usmjerena na pomoć majkama i djeci koji su bili prihvaćeni/smješteni u ekonomijama Jasenovca. U svome dnevniku pohvalila je pomoć Alojza Stepinca. "Tražim od nadbiskupa da se u slučaju većih evakuacija pobrine za djecu. Odmah je to bez premišljanja prihvatio. Iznenadila me ta bezuvjetna spremnost na pomoć, pogotovo kad se uzme u obzir nezainteresiranost mnogih nekadašnjih pravoslavaca za bilo kakvu pomoć djeci", piše 23. siječnja 1943.
avatar
mortal

Female
Posts : 5272
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Re: ISTINE I LAŽI

Post by mortal on 20/4/2014, 22:20
Laži o Jasenovcu kao logoru smrti, Komunisti, Cionisti i Partizani uspjeli su vladati Hrvatima, Srbima i Muslimanima. Upravo su te laži i bile uzrokom nevjerovatne mržnje medju naša tri naroda . POGLEDAJTE Hrvati, Srbi i Muslimani !


Last edited by mortal-joint on 28/4/2014, 14:38; edited 1 time in total
avatar
mortal

Female
Posts : 5272
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Re: ISTINE I LAŽI

Post by mortal on 21/4/2014, 19:48

HOLOKAUST U SJENI HOLOKAUSTA 'OPERACIJA KEELHAUL'
Ratni zarobljenici na putu prema Hudoj jami i drugim Titovim jamama 1945.

Izgled zarobljenika titoističkog režima nakon dolaska u Hudu jamu

Postoje mišljenja nekih ljudi da je uz poznati i priznati holokaust, i manje poznati ali priznati holodomor, Europa pretrpjela još jedan masovni pokolj, jedno ciljano istrebljenje o kome se uporno desetljećima šutjelo, osim što se borce za istinu o Savezničkoj izdaji ratnih zarobljenika i civila koji su došli pod tiraniju boljševičkih režima izlagalo porugama i klevetama. 

Mnogi racionalno misleći ljudi slažu se u jednome: na završetku Drugog svjetskog rata i neposredno u poraću dogodilo se nakon oslobođenja od fašizma nešto strašno s aspekta humanitarnoga prava! 

Dokazana je povijesna činjenica da su globalni stratezi sudbine postfašističkoga svijeta „vrlo racionalno i dobro promišljeno“ naredili kraj ovozemaljskome životu milijunima ljudi iz tabora suprotne zaraćene strane. Globalni stratezi su pri tome pogazili humanistička kršćanska načela dokazujući vlastito barbarsko lice i naličje. 

Konferencija na Jalti

Uz poznatu raspodjelu moći i podjelu europskoga kontinenta koja je definirala poslijeratni antifašistički novi, a u biti redefinirani stari svjetski poredak, dogodio se 31. ožujka 1945. u sklopu konferencije na Jalti razgovor svjetskih čelnika pobjedničke antifašističke Savezničke alijanse koji je duže od pola stoljeća ostao dobro čuvana tajna, u biti najveća tajna ondašnjeg suvremenog svijeta. Dobro čuvana tajna postala je javna onoga trenutka kada su posmrtni ostatci, kosti stotina tisuća i milijuna ubijenih, sami tražili put do istine, i svjetla dana, i ohrabrile hrabre pojedince da istraže Saveznički zločin protiv čovječnosti koji su dogovorili Staljin, Churchill i Roosevelt kada su finalizirali svoj tajni dogovor i odlučili o sudbini milijuna ljudi.

Ključni (tajni) akt čija su izravna posljedica stotine jama u Sloveniji i Hrvatskoj bila je odluka britanskih i američkih Saveznika da svome 'savezniku' vrate sve sovjetske i jugoslavenske građane koji se nađu zapadno od iscrtane nove umjetne granice u Europi koja se protezala od Baltika na sjeveru do Jadrana na jugu. Dogovor se ticao stotina tisuća ratnih zarobljenika ali je literarno proširen i na minimalno stotine tisuća civila koji su pobjegli pred sovjetskom okupacijom istočne Europe, kao i komunističke okupacije Hrvatske. Dugačke kolone kolaboracionista i saveznika Hitlerove Njemačke isporučene su od Zapadnih saveznika u Austriji gdje su čekali na deportaciju Sovjetima i jugoslavenskim komunističkim snagama. 

Američki su saveznici svoju ulogu u 'tajnom holokaustu' nazvali 'Operation Keelhaul', što je termin čije je značenje u istoimenoj knjizi otkrio 1973. godine Julius Epstein objašnjavajući kako su gusari u svoje vrijeme uživali u neobičnom i vrlo okrutnome mučenju prilikom kojega bi vezanoga čovjeka bacili preko palube i potom ga provlačili ispod kobilice, s jedne na drugu stranu broda, i tako do smrti. Epstein je izbor komentirao riječima:

- To su naše oružane snage usvojile takav termin kao kodno ime za deportaciju brutalnom silom ravno u koncentracijske logore gdje su na milijune čekali streljači vodovi smrti i omče, samo pokazuje koliko je naše vodstvo promislilo o sudbini ljudi koji su se zatekli na slobodnome teritoriju.

Zaista, koliko su 'gospoda s vrha', s 'Olympa', promislila o onome što čine? Promislila su vrlo dobro, i uloga svakoga od čelnika je bila potpuno jasno definirana. S jedne strane diktatoru Staljinu i njegovu ideološkom savezniku Titu pružila se jedinstvena prilika da smaknu sve one ljude koji bi im u budućnosti mogli predstavljati oporbu i prijetnji njihovoj strahovlasti, a s druge strane, na Rooseveltu i Churchillu je bilo „tek da prikupe anti-komuniste i kolaboracioniste“, i da ih potom prebace na onu stranu bloka gdje ih čeka sigurna egzekucija. Time su dali oduška svojoj mržnji prema bivšoj zaraćenoj strani, i udobrovoljili tirane čiju su naklonost za kratko vrijeme kupili.

Koliki su broj ljudi Staljinu i Titu isporučili njihovi američki i britanski prijatelji? 

Skromnije procjene govore o dva milijuna, nešto hrabriji istraživači se ne ustručavaju spomenuti pet milijuna deportiranih što su odmah smaknuti ili proslijeđeni na sporu smrt u sibirske i jugoslavenske logore. Ako je pak suditi prema broju nalazišta masovnih grobnica u Sloveniji, tada su procjene o pet milijuna deportiranih i smaknutih zastrašujuće u svojoj realnosti, tada je 'Bleiburg' bio desetina u moru ljudske nevine krvi.

Zbog tako zvane 'nacionalne sigurnosti' britanske i američke vlasti skrivale su dokumentaciju o poslijeratnome masovnom ubojstvu zarobljenika poražene zaraćene strane iz Drugog svjetskog rata, ali svjedočanstva svjedoka vremena i rijetkih preživjeli bila su jednako neumoljiva. 

Na početku 21. st. je više nego izvjesno da britanske i američke postrojbe nisu u masovnome pokolju nad ratnim zarobljenicima imali samo nijemu ulogu promatrača nego da su aktivno sudjelovale u istrebljivanju čitavih narodnih anti-komunističkih skupina u kojima su stradavala i djeca i žene i starci. 

Vlada Sjedinjenih Američkih Država i vlada njezina Visočanstva dijele izravnu odgovornost za smrt milijuna zarobljenih i komunistima izručenih ljudi, i svjesno su vlade Winstona Churchilla i Theodorea Roosevelta počinile de facto ratni zločin i zločin protiv čovječnosti, isto kao Hitlerov režim i staljinistički režim Sovjetskog Saveza i Titove Jugoslavije. De facto je dokazana činjenica da su Zapadni saveznici i diktatorski režimi Sovjetskog Saveza i Titove Jugoslavije počinili zločine jednake onima kojima se sudilo pred Vojnim sudom u Nürnbergu. 


http://blog.dnevnik.hr/crniblogkomunizma/2009/03/index
avatar
mortal

Female
Posts : 5272
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Re: ISTINE I LAŽI

Post by mortal on 21/4/2014, 21:05

avatar
mortal

Female
Posts : 5272
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Re: ISTINE I LAŽI

Post by mortal on 21/4/2014, 21:06

avatar
mortal

Female
Posts : 5272
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Re: ISTINE I LAŽI

Post by Ragnarok on 22/4/2014, 11:43

Daj malo sredi ove postove...

Boje bodu u oči, malo uredi tekst...
avatar
Ragnarok

Posts : 283
2014-04-15


Back to top Go down

Re: ISTINE I LAŽI

Post by mortal on 23/4/2014, 16:59

henokPosts: 25
Reputation: 3
23.04.2014
]


pokolj etničkih Nijemaca prethodio je napadu na Poljsku, sve je to dokumentirano
poljsko-njemački odnosi se znatno pogoršavaju nakon smrti maršala Plisudskog (kojeg je i A.H. cijenio)
kad je poljska elita lakovjerno povjerovala da će zajedno s Francuskom i Engleskom začas pobijediti Njemačku
(i ne može se negirati velikopoljski nacionalizam koji je imao zahtjeve ne samo prema istočnoj Pruskoj,
nego i prema Berlinu kao nekad poljskoj zemlji koju su oteli Nijemci)
te nisu nikako htjeli dogovor oko granica, oko Danziga i koridora, k tome dogodio se gore navedeni pokolj
(potraži ne internetu, imaš brojne fotografije koje to dokumentiraju kao i 'politički nekorektne' knjige o tome)

usput, nema naroda koji nema pravo zatražiti povrat otetog ili okupirane zemlje, ili čak započeti rat
radi tog vraćanja,
to nikako ne može biti zločin, jer se u ratu mogu dogoditi zločini, al sam rat nije nužno zločin
avatar
mortal

Female
Posts : 5272
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Re: ISTINE I LAŽI

Post by babor on 23/4/2014, 22:09

mortal-joint wrote:
henokPosts: 25
Reputation: 3
23.04.2014
]


pokolj etničkih Nijemaca prethodio je napadu na Poljsku, sve je to dokumentirano
poljsko-njemački odnosi se znatno pogoršavaju nakon smrti maršala Plisudskog (kojeg je i A.H. cijenio)
kad je poljska elita lakovjerno povjerovala da će zajedno s Francuskom i Engleskom začas pobijediti Njemačku
(i ne može se negirati velikopoljski nacionalizam koji je imao zahtjeve ne samo prema istočnoj Pruskoj,
nego i prema Berlinu kao nekad poljskoj zemlji koju su oteli Nijemci)
te nisu nikako htjeli dogovor oko granica, oko Danziga i koridora, k tome dogodio se gore navedeni pokolj
(potraži ne internetu, imaš brojne fotografije koje to dokumentiraju kao i 'politički nekorektne' knjige o tome)

usput, nema naroda koji nema pravo zatražiti povrat otetog ili okupirane zemlje, ili čak započeti rat
radi tog vraćanja,
to nikako ne može biti zločin, jer se u ratu mogu dogoditi zločini, al sam rat nije nužno zločin
JASENOVAC u vrijeme tzv. nobista od 1945 na dalje????????????????

_________________
Prije će Sava poteći uzvodno nego će Hrvati imati samostalnu državu! – ZLOČINAC  tito
avatar
babor

Male
Posts : 70
2014-04-19


Back to top Go down

Re: ISTINE I LAŽI

Post by mortal on 23/4/2014, 22:29

Sabirni i radni logori u Nezavisnoj državi Hrvatskoj osnovani su radi zaštite poretka. Oni su onsovani po hrvatskim zakonima i u skladu s međunarodnim pravom običajima. U njima su najviše stradavali oni koji su ugrožavali samo Nezavisnu državu Hrvatsku, a to su bil ine Hrvati.
SABIRNI LOGORI U NEZAVISNOJ DRŽAVI HRVATSKOJ NISU BILI NAMNJENI RATNIM ZLOČINCIMA NITI GENOCIDU.

Sabitni logor JASENOVAC posebna je priča.
Deseci knjiga su napisane o njemu u kojima se ponavlja svjedočanstvo ne više od sto istih preživjelih zatočenika. Veliki je šok za čovjeka kad ga zatvore bez presude. Zato su sva svjedočanstva puna goričine i osvetoljubljivosti. Međutima iako je kroz Jasenovac prošlo na desetke tisuća Srba nakon čišćenja odmetnički bandi na Kozari, iako je kroz njeg aprošlo masu nesimpatizera NDH-a te komunista, pa čak dosta grešnika i pljačkaša iz redova NDH-a, ipak se uvažava svjedočenje ne više od 100 svjedoka.
Dakle u svim knjigama pričaju isti ljudi. Skoro svi NEHRVATI.

Svjedočenje tih ljudi zadojena su tolikom mržnjom i tako očito osvetnička i neinteligento lažljiva da ih nijedna objektni sud na svijeu ne bih uzeo u obzir. Ti svjedoci ponekad skrivaju isitinu da su zaposlenici komunisitčke partije i njeni glasnogovornici, a koji put i vlastitu krivnju za odlazak u Jasenovac.
Zgodan primjer je Đorđe Miliša novinar i pjesnik koji je u Jasenovcu proveo neko vrijeme i bio zatočenik s posebnim ovlastima, kasnije je napisao strašnu knjigu o Logoru, veličajući svoju ulogu optužujući vlast i skrivajući isitnu. Najviše je skrivao daje bio Hrvat, a zvao se Jure Miliša.

Zašto se u ta svjedočenja nije uključilo skoro niti jednog hvatskog komunista? Zašto se nije ispitalo Srbe koji su na desecima tisuća prošli kroz Jasenovac? Zašto se nije ispitalo ljude koji su tamo bili zaposleni i primali plaću za rad? Zašto ne stanovnike Jasenovca iz okoline? Zašto se nije ispital rodbinu preživjelih? Zašto se uvažilo svjedočenje stotinjak ljudi a ne stotine tisuća ma da su svi bili u istom položaju?

Jasenovački logor je bio pregledan. Pokraj njega je prožahu cesta, rijeka Sava i željeznička pruga. To znači da su putnici mogli vidjeti što se zbiva. Grupe domobrana i ostalih nepolitički istomišljenika bijahu poslani tamo u razdoblju do tri godine. Jesu oni mogli pričati o tim zvjerskim zločinima? Logor je posjetilo više međunarodni komisija uključujući Crveni križ. Zašto se ne spomene da je zubarsku ordinaciju vodio ŽIDOV i koji je lječio čuvare, ustaške časnike i njihove obitelji.

Tri su vrste zatočenika postojale. Jedni su bili potpuno slobodni i mogli su se kretati porealciji Jaenovac-Karlovac-Zagreb, to su najviše bili Židovi. Jesu li oni mogli pričati o desecima tisuća ubijenih. Drugi su bi poluslobodnjaci koji su se smijeli kretati po samom mjestu Jasenovac i jedni idrugi su mogli pričati o zvjerskim ubojstvima.
Mnoge cigane je puštalo iz Jasenovca uvođenjem rasnog zakona o bijelim ciganima tj muslimanima. Zašto se ne spomene da su bile učestale amestije. Tako je za Poglvnikov rođendan 14. srpnja 1944 pušeno iz logora 170 zatočenika. Daje bilo zločina svi bi o njima mogli pričati nakon rata. Zašto titosti njih nisu isptiali.
U Jajcu je 47 domobrana otkazalo poslušnost 4. srpnja 1942 godine. Svi su odvedni u Jasenovac. Kad tad su morali izaći i mogli su pričati što su vidjeli, stotine tisuća pobijenih. Zašto se njih nije ispitalo? Zato što nebi onako besramno lagali o svom narodu i državi eto zašto.

Prilikom dolaska na vlast ustaše su dale prisegu da neće posegnuti za tuđim. Neki je prekršiše tako daje kraj samog Jasenovca dr. Herman Probst vido deset ustaški grobova što je ulazivalo na disciplinu i prisegu.
Streljano je 10 ustaša među kojima brat zapovjednika logora Matkovića.
U logoru je bilo mnog ustanaka i pokušaja bijega. Tako da su za neke informacije npr. Za pad Italije zatočenici čuli prije njihovih čuvara. Prilikom ustanka 22..travnja 1945 od 1 500 zatočenika preživilo i samo 10. Prije svega mnogi su u panici popili otrove koji su im bili dani. Neki su se čak i objesili. Pobjegli zatočenici najviše Židovi pridružuju se 21. srbijanskoj divziji koja je kasnije radila strašne zločine po Križnom putu.

Tako imamo iskaz Branka Popvića koji kako sam kaže mrzi Hravte i priča iako je bio u Jasenovcu samo načuo za zločine tako je spomenu da je za vrijeme nejgovog boravka u Jasenvcu od 6 prosinca 1941 do 30 ožujka 1942 stradalo oko 3 000 Srba. On ne navodi od čega su stradali a to može biti od tifusa, polava transporta, ubojstva ili slično.
I deseci drugih Srbijanaca pričahu o mnog manjim brojkama nego se sad spominju.

Česte su bili razmjene zatočenika iz Jasenovca među kojima Andrije Hebranga, Ozrena Novosela, Mladena Ivekovića. Pa od njih se moglo sazanti za zločine da ih je bilo.

O točnom broju žrtava se ne može govirti jer doakazi ne posotje već samo prepostavke. Nikad se broj točan nije utvrdio jer se onda nemože Hrvate osuditi za genocid. Jedini dokument stoji iz optužnice protiv dr. Ante Pavelića ua ubojstvo 6 000 u svim logorima. To je jedini dokument koji nastoji označiti identitet ubijenih među kojima su zatočenici svih logora u Nezavisnoj državi Hravatskoj.

Isto je bitno napomenuti da je logor radio u sklopu Križnog puta 1947 godine za masovno istrebljivanje Hravtskih vojnika. Izvori iz srbije navode kako je 1945 niz Savu zanlo doći po deseci plutajućih tijela za koje su forenzičari utvrdili da su bili u uniformama iz blizine ubijeni hitcom ili predmetom. Logoraši nisu nosili vojničke uniforme. Radilo se o stotinama pa i tisućama lješeva koje su išle niza Savu. Ubojice su bili titosti možda bivši logoraši a žrtve Hrvatski vojnici.

Što se boroja tiče upadljivo je da protu Hravtski klevetnici nisu pokušali uključiti i one ostale preživjele.
Osim toga zašto se ne navodi kolko ih je umrlo od tifusa? Kolko ih je počinilo samobujstvo? Zašto se ne nabroje oni koji su stradali u proboju 22. travnja? Ta imena bi se morala moći zapamtiti i popisati.
Osim što su dannašnje jugokomunisitčke, hrvatkokomunisitčke, velikosrbske, masonkse i židovske knjige iznjele podatke o Jasenovcu niti jedna nema doakza za niti jednu smrt u logoru. To je individuala mržnja i osveta te organizirana izlika za genocid i terorizam nad Hrvatima.
Mi znamo da su u Jasenocu stradale tisuće ljudi na razne načine. Znamo da je NDH-a po zakonu radi odmazde streljala stotine registriani odmetnika, te to novinski objavljivala. Ti su ljudi dijelom morali bit iz Jasenovca. Posebno je bitn reći da su streljani javno pred svima po naređenju iz Zagreba, to znači pred svim ostalim zatvorenicima da ih se uplaši i opomene. Daje posotjala politika genocida ti bi se odmetnici mogli streljati u šumi da nitko ne zna.

Miletič optuuje NDH-a za ubojstvo i tijela koja su išla nit Savu u travnju i svibnju 1945. Ali zaboravio je da nakon proboja 22. travnja u logoru nema zatočenika. Žrtve su doalzile sredinom svibnja tako daje riječ o ubojstvu pripadnika Hrvatske vojske od strnane partizana.. To se poklapa s pričama ljudi koji kažu daje logor radio 1947 možda i dulje u kojem su titosti ubijali Hrvate.

U TO VRIJEME VOJNE OPERACIJE SU SE DOGAĐALA U SLOVENIJI. ŽRTVE LOGORA SU BILI HRVATI I DRUGI PORAŽENICI. JOSIP BRZO JE ZNAO ZA ZLOČINE I NIJE NIŠTA UČINO DA IH SPRIJEČI. ZAŠTO BI GA SPRJEČAVAO KAD GA JE NAREDIO.

Sabirni logor Jasenovac nije bio logor smrti s ciljem uništavanja svih koji dođu pa niti vjera, rasa i drugih. U njemu je krvnjom vlasti Nezavisne države Hravtske stradalo ne više od 10 000 ljudi. Dio u pokušaju pobune, dio u pokušaj ubijega, bolesti i naporoa.

Mit je o nekoj brojci od 250 000 žrtava logora koje su se koristile do 1990 a nek ih koriste i dana kako bi se milijun Hrvata pod izlikom potjeralo iz domovine jer su oni krvici za genocid. Taj mit je služio blaćenju dr. Ante Pavelića, ustaša , domoljuba, NDH-a, pa u novije vrijeme Republike Hrvatske prilikom njenog osamostaljenja.

Mnogo su se puta srbokuministi trudili srušiti sve Hrvatskog pa čak uz pomoć Zapada al nisu uspjeli. Nikad nas nisu uspjeli osvojiti već njihovi Zapadni saveznici koji nas predaše njima 1918 i 1945 godine,

Na kraju stoji izjava Dr. Ante Pavelića: JASENOVAC NIJE BIO LJEČILIŠTE NITI MUČILIŠTE.avatar
mortal

Female
Posts : 5272
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Re: ISTINE I LAŽI

Post by mortal on 26/4/2014, 21:58

avatar
mortal

Female
Posts : 5272
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Re: ISTINE I LAŽI

Post by mortal on 28/4/2014, 14:33

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/106419-ndh-je-imala-132-generala-a-cak-28-su-bili-zidovi.html

NDH je imala 132 generala, a čak 28 su bili Židovi

HRVATI PRVO MORAJU DOBITI NARODNU VLAST KOJA IZVIRE IZ KRŠĆANSKE TRADICIJE I CRKVENOSTIBoljševizam je stvorio anacionalnu ideologiju lažne industrijalizacije: industrijalizacijom i životom u gradu ili velegradom stanovništvo gubi smisao za solidarnost.
U zadnje vrijeme često se priča i piše u medijima o židovskom problemu u Hrvatskoj, imovini i sadašnjim problemima, pa se uspoređuju sa homoseksualnim grupacijama pred referendum u medijima, što je degutantno. I uglavnom takvu sliku stvaraju postkomunistički mediji. S Emilom Čićem smo prorazgovarali o tom i takvom gledanju na stvarnost. I neke nedoumice sagledali smo na drugačiji način kroz prizmu Emila Čića.

Koja su vaša saznanja o oduzimanju imovine 1945. godine od strane partizana prema židovima?

Moja saznanja su s jedne strane iz privatnih izvora, a s druge strane su očita iz poznavanja komunističke ideologije. Komunisti su uvijek plijenili privatno vlasništvo bilo ono židovsko ili nežidovsko. Privatno sam saznao da su partizani i sami likvidirali mnoge preživjele Židove da im otmu imovinu i tu informaciju bi trebalo znanstveno istražiti i dokumentirati, jer se na tome još nije temeljito poradilo, a s druge strane brojni su židovi iz Hrvatske pobjegli pred nadošlim komunistima prije njihova ulaska u Zagreb, tako da je i njihova imovina ostala u rukama komunista.

Usporedite molim vas odnos prema židovskoj zajednici u Hrvatskoj i Srbiji u drugom svjetskom ratu..

Predmet mojih istraživanja nisu bili u prvom redu Židovi, ali kao o kulturno – političkoj činjenice zanimali su me usputno s vjerskog, starozavjetnog stajališta i sa stajališta života i doprinosa u Hrvatskoj. Izvrstan izvor za cjelovitu informaciju o tome pitanju su knjige Ljubice Štefan (1921.-2002.). To su npr. knjige Stepinac i Židovi, Croatiaprojekt, Zagreb, 1998., i Istinom i činjenicama za Hrvatsku, HKZ - Hrvatsko slovo, Zagreb, 1999. Mislim da je Ljubica Štefan relevantan autor preko kojeg se možemo informirati o svemu. Iz njezinih pisanja raspolažemo dokazima o totalnom istrebljenju Židova u Srbiji kao i činjenici da je židovska zajednica u središnjoj Europi, izvan Švicarske u kojoj su Židovi mogli živjeti, bila upravo ona u Zagrebu. Iz povijesti saznajemo da su brojni židovi doprinijeli pravaškoj ideologiji (Frank), a u NDH imali su, očito, izvanrednih zasluga za stvaranje te države te su od 132 generala NDH čak 28 bili židovi, kako saznajemo iz pisanih izvora (npr. kod Vjenceslava Topalovića), a jedan hrvatski general koji je pregledao dokumente NDH rekao mi je da su se vojsci NDH do kraja rata borilo 2.500 židova. Dido Kvaternik, čija je majka bila Židovka, osnovao je Crnu Legiju zajedno sa svojim ocem Eugenom, što pak saznajemo iz njegovih memoara. Dakle, dobiva se dojam da su Židovi u NDH zbog svega skupa imali neki poseban tretman: radi savezništva s Nijemcima vidi se da su vlasti NDH pravile određene ustupke politici Njemačke, ali i da su štitili svoje ljude. Za potpun pregled svih tih odnosa bilo bi potrebno napisati novu sintetičku studiju, oslobođenu svih političkih predrasuda kojih još, na žalost, ima.

Kakav je odnos NDH, a kakva je odnos Hrvatske prema privatnoj imovini građana?

NDH je bila država u ratu, i imala je saveznike koju su je pritiskali na neželjen način. Dakle, zaštita ili otimačina privatnog vlasništva u Europi je uvijek bila bazirana na vjerskim ili ideološkim pretpostavkama. U smislu privatnog vlasništva, ja znam da je moja pokojna baka u Zagrebu imala mljekaru, to znači da je privatno vlasništvo bilo svetinja. Kada su došli partizani oduzeli su joj mljekaru i imala je sreću da je ostala živa i radila na svome vlasništvu kao obična radnica. Privatno vlasništvo je izvire iz ideje kršćanskog prava na vlastitu imovinu. Današnja Hrvatska, koja je marionetska država bankarskih lihvara i tuđih gospodara, kako se vidi iz svakodnevnih vijesti, nalazi se pod pritiskom stranih politika koja nastoji produbiti nečovječne uvjete života i tako smanjiti prihode, te privatno vlasništvo pretvoriti u vlasništvo šake manipulanata. Mali obrti propadaju, a veliki tajkuni postaju sve veći i bogate se, pa cvjeta i lihvarstvo (lihvarski krediti). U NDH vođe su očito vodile politiku narodne zadruge i malog obrtnika koji živi i radi zajedno s kapitalistom (o čemu ideju nalazimo već u Budakovu "Ognjištu", koje je zadruga). No, jasno je da je NDH oduzimala imovinu svim onima koje je smatrala državnim neprijateljima ili je vodstvo bilo nagovoreno da tako postupa. Iz privatnih izvora saznao sam da su na nagovor Nijemaca vlasti rekvirirale i židovsku imovinu, ali su složile kartoteku, koja i danas negdje postoji, gdje je pisalo kome što pripada, a s namjerom da svu tu imovinu Židovima vrate, jednom kada rat prođe.

Godine 1942. Nijemci su preuzeli vojno zapovjedništvo u NDH i koji je razlog bio?

Jasno je da je Hrvatska bila u istom takvom odnosu prema Njemačkoj u kojem se i sada nalazi u odnosu na NATO-pakt. Središnje zapovjedništvo nekog vojnog pakta vodi sveukupne operacije nad kojima želi imati nadzor. Isti odnošaji, drugi zapovjednici. Što imamo s Afganistanom? A vojska nam tamo ide. Zašto su Hrvati morali iskrvariti u Rusiji, i poslati ondje – kako čujem iz mojih izvora ­– 105.000 vojnika, koji su ondje postigli nevjerojatne pobjede nad komunistima i uglavnom izginuli? Jer je o tome odlučila viša instanca, koja priznaje postojanje i savezništvo države pod određenim uvjetima, kako imamo i sada s NATO-paktom.

Zašto je Tito uništio selo u agrarnim reformama?

Zato jer je prijeratna Hrvatska imala 90% seljaštva, a boljševizam je stvorio anacionalnu ideologiju lažne industrijalizacije: industrijalizacijom i životom u gradu ili velegradom stanovništvo gubi smisao za solidarnost, tradiciju, vjeru i postaje duševno prazno tj. postaje ljevičarsko. Komunizam može razoriti vjeru samo preko anacionalnog velegrađanina, radnika bez korijena u tradiciji, kao i čovjeka koji je izgubio vjeru, stoga su izveli genocidnu manipulaciju. Agrarna reforma je postala zbrka vlasništva i hrvatski gubitak zemlje. Kao što su srbijanski monarhisti naseljavali vukovarsko područje nakon Prvog svjetskog rata sa zaslužnim solunašima, tako su i nakon 1945. na uništena ognjišta doveli tuđe stanovništvo, a seljaku uzeli mogućnost da preživi samostalnim vlasništvom. U Dalmaciji sam susreo ljude čiji su djedovi imali ogromna stada, a komunisti su im sve oduzeli da bi seoskim gospodarima oduzeli utjecaj, tradiciju i moć nad zemljom. Agrarna reforma je bila nastavak fizičkog uništenja Hrvatske.

Što je tradicija u Hrvatskoj i čime se uništava?

Tradicija je uvijek kultura, zbir svih zajedničkih vrijednosti jednog naroda: zajedničko sjećanje održavano u povijesnom sjećanju, organizacija sela, zajednička pjesma, ples, narodni instrumenti, narodni vez itd. Uništava ju sve što osporava vjeru u Boga, pravo na održavanje života u vjeri i istini, pa zbog toga i komunizam i liberalizam imaju zajedničkog neprijatelja – kršćanstvo i Crkvu, koja je razvijala i podržavala narodne vrijednosti. Kada je Tito od stranih moćnika doveden na vlast, u Hrvatskoj je zamrla i sama narodna pjesma: progon Hrvata zbog domoljubnih pjesama u svakom trenutku se mogao pretvoriti i pretvarao se u progon zbog pjesme koja se nekom komunistu nije sviđala. Ljudi su završavali u zatvoru zbog "Vile Velebita", radi pjesme "Ustaj bane Jelačiću", zbog "Junaka iz Like" itd. U XIX. st. osnivač muzikologije i etnomuzikologije Franjo Kuhač rekao je da u Europi ima malo koji narod koji toliko pjeva i "ishitruje" pjesme kao Hrvati, to je njemu bila inspiracija za sabiranje kulturne baštine koju je prikazao u ogromnoj zbirci. A danas u svijesti imamo naslage balkaniziranog primitivizma koje je rezultat rušenja narodne kulture, što sam opisao u mnogim svojim knjigama o glazbi.

Koji je put ozdravljenja?

Hrvati prvo moraju dobiti narodnu vlast koja izvire iz kršćanske tradicije i crkvenosti. Prava narodna vlast počiva na zatečenim narodnim talentima, stvaralačkim sposobnostima koje treba prepoznavati i održavati na životu. Budući da nam je uništena kultura narodnog zadrugarstva, potrebno je obnoviti ju na selu, kako je to bilo sve do 1945. Pravilo je narodne vlasti:bogat seljak – moćna država. Treba obnoviti selo, ribarstvo, tradicionalnu brodogradnju, pomorstvo, stočarstvo i sve što čini osnovni nacionalni i državni potencijal. Od izvanredne su važnosti umjetničke škole, pa u njih treba posebno uložiti. Naime, umjetnost razvija maštu i duševnu sposobnost kreativnosti, pa se duševne sposobnosti mišljenja i ispravnog osjećaja moraju obnoviti putem umjetnosti: narodna i klasična umjetnost obnavljaju duševnost naroda. To će iznova razviti ukus, obnoviti kršćansko društvo i ukloniti neljudski kič, koji je rezultat vladavine primitivne, pokvarene i duševno zaostale komunističke vlasti.
avatar
mortal

Female
Posts : 5272
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Re: ISTINE I LAŽI

Post by mortal on 28/4/2014, 14:58

Pogledajte film SWINDLERS LIST Ernesta Zundela
u 2 dijela koji je odslužio 7 godina robije, 2 godine u "demokratskoj Kanadi", 5 godina u svojoj zemlji "demokratskoj" Njemačkoj, zbog povijesnog istraživanja i dokazivanja da je holokaust izmišljotina.


avatar
mortal

Female
Posts : 5272
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Re: ISTINE I LAŽI

Post by mortal on 29/4/2014, 16:35
http://creativitymovement.net/creator_library/croatian/wmb-37.html

English language sectionBiblija Bijelog Čovjeka (Ben Klassen, 1981)

Laž o šest milijunaMajstori velike laži. Židovi su spretno koristili tehniku “velike laži” od početka njihovog povijesnog postojanja. U zadnjih 5.000 godina su postali neosporni majstori te tehnike. Religija im je bazirana na njoj, njihovo bogatstvo je bazirano na njoj, zapravo svoju egzistenciju duguju vještini kojom su manipulirali lažima lakovjernom svijetu koji (većinom) ništa nije posumnjao.
Tijekom godina Židovi su proširili milijune laži, neke sa kratkoročnim ciljem a neke su se zadržale tisućama godina. Neke su bile neučinkovite a neke uspješne iznad svih njihovih očekivanja.
Osmislili prijevaru zvanu kršćanstvo. Nesumnjivo, njihova najuspješnija laž svih vremena je kršćanstvo i uvaljivanje tog destruktivnog učenja Rimljanima, njihovim smrtnim neprijateljima. Ta laž je nanijela neprocjenjivu štetu Bijeloj rasi, a virus te zaraze je i danas prisutan u umovima ljudi. Mi ipak želimo proučiti novu današnju izmišljotinu koju su Židovi lansirali sa razornom učinkovitošću, a ta izmišljotina je da su Nijemci davili Židove plinom, palili ih u pećima i na druge načine ubili šest milijuna Židova u Drugom svjetskom ratu.
Laž o šest milijuna. Tako su uspješno propagirali i raširili ovu laž u cijelom svijetu, pomoću svojih sredstava gigantske propagande, da lakovjerna javnost (bez razmišljanja) emocionalno reagira “to mora biti istina, zašto bi ih inače okrivljavali za tako nešto?”
Ali samo malo istraživanja i uzimanja činjenica u obzir, spremno dokazuju koliko je takva optužba zapravo suluda.
Nema dokaza, nema svjedoka. Kao prvo, identično kao kod prijevare o “duhovima na nebu”, nema niti jednog dokaza koji podupire optužbe da su Hitler, njemačka vlada ili bilo koji dužnosnici provodili politiku istrebljenja Židova. Iako su Židovi na ovu temu napisali tisuće članaka i tucete knjiga, kada su autore tih knjiga doveli na ispitivanje, priznali su da nisu vidjeli nijednu peć, plinsku komoru niti svjedočili ikakvom činu istrebljenja. Nisu znali reći ime i prezime niti jednog svjedoka koji je možda vidio takvo nešto. A kada bi ih 'pritisnuli', priznali bi da im je to “rekla” mitska osoba, koja je “sada mrtva”, ili su “o tome čitali”, ili su to čuli od nekoga trećeg. Nijedan nije naveo pravog svjedoka, ni sad, ni u prošlosti.
Nema takvih naredbi, nema takve politike. Unatoč silnim nacističkim dokumentima koji su ostali sačuvani, nijedan od njih nije bio dokument o takvoj naredbi, uputi ili politici kojim se preporuča, naređuje ili predlaže ubijanje Židova, bilo pojedinačno ili masovno. Nakon istraživanja se ustanovilo da je sva literatura o tome temeljena na izjavama da su takve naredbe izdane “verbalno”, ili ih se dalo “iščitati između redova” i slične neosnovane optužbe.
Cilj je bio oduzeti Židovima njihovu neizmjernu moć. Činjenica je da ni Hitler ni njemačka vlada ni jedan njezin organ nisu koristili niti objavili takvu politiku. Da su Nijemci shvatili da su Židovi u njihovoj sredini bili uzrok njihovih jada, u to nema sumnje. Htjeli su da odu i njihova politika je bila da im oduzmu moć i potaknu ih da se odsele negdje drugdje. Kada su Nijemci uveli Nuremberške rasne zakone, zabranili su Židovima bilo kakve pozicije u medijima, sveučilištima i školama, vladi, bankarstvu i drugim pozicijama moći kojima su dominirali u prošlosti. To, uz neprijateljski stav Nijemca nakon što su shvatili da su Židovi degenerativni paraziti, su natjerali Židove da napuste tu zemlju i potražene zelenije pašnjake negdje drugdje.
Očistiti svoju naciju. Nijemci su učinili sve što je bilo u njihovoj moći kako bi pomogli i ohrabrili Židove da se odsele. Radovali su se danu (kao što bi i mi trebali) kada će njihova zemlja biti “Judenrein” tj. očišćena od Židova. Pregovarali su sa Velikom Britanijom kako bi im pomogli da se presele u Palestinu koja je tad još uvijek bila (1930-te) pod britanskim mandatom. Britanci nisu baš bili otvoreni za suradnju po tom pitanju, ali se sve veći broj Židova ipak selio u Palestinu na veliku žalost Arapa. Njemačka vlada pod Goeringom je također pokušala pomoći uspostaviti Židovsku domovinu na velikom otoku Madagaskaru nedaleko afričke obale.
Cionistički pokret. O ideji Madagaskara se diskutiralo među Židovima u rastućem cionističkom pokretu. Theodore Hertzl, koji se smatra ocem cionističkog pokreta, predložio je takav plan još 1896. godine. Bila su podvojena mišljenja o Madagaskaru među Židovima, neki su bili za Madagaskar, neki za Palestinu. U svakom slučaju, Nijemci su činili sve što su mogli kako bi pronašli zamjensku domovinu Židovima, iako u kratkom vremenu kojeg su imali na raspolaganju prije rata, nisu uspjeli dokraja provesti ni projekt Madagaskar ni projekt Palestina. Mi iz KREATIVISTIČKOG POKRETA namjeravamo oživjeti ideju o Madagaskaru kao idealnoj “domovini” za višak Židova, pošto svi ne stanu u Izrael.
Židovski raj – SAD. Puno veći broj Židova je migrirao u židovski raj – Sjedinjene Države – gdje su njihovi sunarodnjaci već uživali i gdje im je tekao med i mlijeko.
Tvrdnje o Holokaustu su fantastična laž. Ovo su činjenice: bilo je samo 50.000 Židova u Njemačkoj kad je Hitler došao na vlast. Većina njih se odselila u Ameriku prije 1939. Nije bilo više od 3 milijuna Židova na cjelokupnom teritoriju okupiranom od strane Hitlerove vojske tijekom cijelog rata, tako da je, naravno, bilo fizički nemoguće ubiti šest milijuna Židova. Kao što sam već naveo, ne postoji ni jedan dokaz da su Nijemci ikad predložili, smišljali ili provodili takvu politiku istrebljenja.
Židovi su proglasili rat Njemačkoj. Čak i prije nego je rat počeo, židovski vođe su na svjetskoj razini godinama prije proglasili da su Židovi cijelog svijeta u ratu sa Njemačkom i da će iskoristiti svoju ogromnu financijsku, moralnu i političku moć da unište Hitlera i nacističku Njemačku. (To smo pokazali u prethodnom poglavlju.) Glavni među njima je bio Chaim Weizmann, cionistički vođa, koji je to objavio 5. rujna 1939.,a imao je entuzijastičnu potporu Židova cijelog svijeta za tu objavu. Pošto je postala praksa da se za vrijeme rata iz sigurnosnih razloga zatvore svi neprijateljski i subverzivni stranci, tako su Nijemci zatvorili većinu ali ne sve, Židove na njihovom teritoriju. To su i Sjedinjene Države učinile čak i sa Japancima koje su tamo rođeni, samo zbog boje njihove kože i porijekla. To je učinjeno na osnovu mnogo manje provokacije, pošto su Japanci koji su tamo rođeni bili američki i kanadski građani i iskazivali su malo ili nimalo neprijateljskog stava prema zemlji u kojoj su rođeni. Dok su američki Nisei bili lojalni Sjedinjenim Državama, bili su odlučno protjerani sa svojih farmi u Kaliforniji i drugdje, te se i ostali bez svojih farmi nakon što je rat završio.
Židovi su bili opasni neprijateljski stranci. Dakle, Nijemci jesu držali Židove u internističkim kampovima, isto kao što su i Sjedinjene Države i Kanada držali Japance. Sigurno su imali puno više razloga da tako učine, nego Sjedinjene Države i Kanada. To su učinili i sa ostalim strancima i subverzivnim elementima, koje su smatrali opasnima po ratni napor. Jedina razlika je da su Nijemci slali zarobljenike na rad u tvornice, koje su postojale otprije na mjestima gdje su uspostavljeni kampovi, ili u novo izgrađene tvornice unutar kampova. Nijemci, koji su bili iznimno uspješni u ratnoj proizvodnji, kao i svem ostalom, nisu vidjeli razlog zašto bi tolika radna snaga, koja je osim Židova uključivala Poljake, Ukrajince, Čehe i druge, bila besposlena.
Tretirali su ih humano. Ti zarobljenici su imali dobar tretman i bili su dobro hranjeni s obzirom na njemačke sve manje resurse. Često su oni dobivali veće porcije nego sami Nijemci.
Židovske statistike potvrđuju laž. Kao još jedan dokaz u prilog laži o šest milijuna, možemo provjeriti statistike koje su objavili sami Židovi među svojim ljudima. Svjetski Almanah iz 1938. godine navodi da je na svijetu 16.588.259 Židova. Nakon rata New York Times, koji je u vlasništvu Židova, navodi da na svijetu živi minimum 15.600.000 a maksimum 18.700.000 Židova. Prosjek zadnja dva iznosa iz New York Timesa je otprilike 17.100.000. Prema tome nemoguće je po bilo kojoj logici da je ubijeno 6.000.000 Židova, a da su se ponovo vratili u pozitivu u kratkom periodu od osam godina.
Židovi su veliki pobjednici Drugog svjetskog rata. Toliko o statistikama. Postoje i mnoge druge koje bismo mogli navesti i koje bi nas dovele do istog zaključka: brojka od šest milijuna je velika laž. Istina je da je ubijeno mnogo ljudi tijekom rata. Ubijeno je 2.050.000 njemačkih civila u savezničkim zračnim napadima i tijekom prisilnog seljenja stanovništva nakon rata. Ubijeni su čak i neki Židovi. Ali općenito puno su bolje prošli, pretrpjeli su manje žrtava nego ostali sudionici rata, osobito ako uzmemo u uvid da su oni potaknuli taj rat, osmislili ga i započeli. Sigurno je da su njihovi gubitci zanemarivi kad uzmemo u obzir da su oni bili glavni huškači i jedini profiteri tog užasnog rata – u kojem se bijeli brat borio protiv bijelog brata, a sve zbog pohlepe i koristi Židova.
Ako prijevara o šest milijuna nema nikakvog uporišta u činjenicama, javlja se pitanje – zašto bi Židovi promovirali takvu podmuklu i užasnu laž?
Židovi su jako puno profitirali. Odgovor je: Židovi su fino profitirali od te stravične laži, kao i od ostalih laži koje su propagirali.
1. Razvila je svjetsku simpatiju prema Židovima dok je svijet trebao biti (i zahvaljujući Hitleru – djelomično i je) upozoren na opasnu i destruktivnu prirodu ovog svjetskog parazita.
2. Djelovala je kao moralna toljaga i propagandna poluga koja je otvorila vrata ucjeni njemačkog naroda od 12 milijardi dolara za “reparaciju” Izraelu i kao “kompenzaciju” određenim židovskim tužiteljima. Nerazumnost takvih zahtjeva/tužbi se može shvatiti ako to gledamo na način da mnogo njemačkih poreznih obveznika danas, koji se nisu ni rodili za vrijeme navodnih zločina, moraju otplaćivati “reparaciju” zemlji (Izraelu) koja tada nije ni postojala. Nadalje lista židovskih tužitelja danas, nakon 35 godina, je dosegla fantastičnu brojku od 3.375.000 tužitelja, a bilo je manje od 200.000 Židova u Njemačkoj nakon 1939. godine. Pošto je Židovima bilo tako lako opljačkati Nijemce putem ove takozvane “kompenzacije”, broj registriranih tužitelja protiv njemačke vlade se tri puta povećao u zadnjih deset godina. Ništa ne može biti razorniji dokaz ove bestidne laži o šest milijuna, nego što je ovo.
3. Ta laž je bila strašno učinkovita kao propagandna toljaga protiv Bijele rase kao cjeline, sa ciljem sprječavanja očuvanja bijelog rasnog integriteta. Laž o šest milijuna je bila promovirana i napuhana do takvog emocionalnog naboja da, ako Bijela rasa ne popusti crncima po bilo kojem pitanju, stanogradnje, subvencija, prevažanju bijele djece autobusima u crne škole, ili ako se na bilo koji način protivi rasnom miješanju ili integraciji, Židovi ih odmah opale optužbom da su rasisti, te kako su nacisti bili rasisti i kako su ubili šest milijuna Židova itd, itd. U tom trenutku Židovima izlazi pjena na usta i velike krokodilske suze im se počinju slijevati niz obraze. Kad to vidi, naivni bijeli nežidov klekne na pod i popusti zahtjevu Židova, iako podsvjesno zna da ga ovaj laže. To im upali svaki put.
4. Pomoću tog moćnog propagandnog sredstva čiji je cilj smanjivanje bijele rasne lojalnosti, Židovi su dobili mogućnost otvorenog promoviranja rasnog križanja na gigantskoj svjetskoj razini praktički bez protivljenja Bijele rase. Jamajčani, Hindusi i Pakistanci su preplavili područje koje je nekoć bilo Velika Britanija; Turci i ostale obojene rase su preplavili Njemačku, a Meksikanci, crnci, Kubanci, Jamajčani, Kinezi i ostali obojeni ološ svijeta pohrlio je u židovsku Meku, Sjedinjenje obojene Države, a Bijela rasa nije makla prstom da ih zaustavi. Ipak, ne želimo biti rasisti poput nacista koji su ubili šest milijuna – itd., te tako naš židovsko-programirani um sklizne na kolosijek koji vodi ravno prema provaliji, a budućnost Bijele rase ide skupa sa njim u tom pravcu.
5. Laž o šest milijuna je bilo moćno oruđe propagande koje je omogućilo Židovima da otmu Palestinu Arapima 1948. i osnuju razbojničku državu Izrael. Zahvaljujući laži o šest milijuna, Židovi su imali podršku i blagoslov zbunjenog svijeta, posebno Amerike preplavljene Židovima.
6. Laž o šest milijuna je imala razarajući učinak posramljivanja i diskreditiranja njemačkog naroda, te neposredno i cijele Bijele rase. Dok bi se Nijemcima trebala odavati počast za njihovu plemenitu borbu kojom su nastojali osloboditi svijet židovske pošasti, moćna i učinkovita mreža židovske propagande je prikazala Nijemce kao negativce u očima lakovjernog svijeta.
7. Okupila je i ujedinila Židove svijeta poput ničeg drugog u zadnjih tisuću godina. Iako većina Židova zna da je to gnusna laž, oni uporno pričaju o njoj između sebe (kao i ostatku svijeta) sve dok ne postanu toliko hipnotizirani tom svojoj laži, da ona zapravo postaje dijelom njihove religije. Na tim ljigavim osnovama Židovi skupljaju ogromne količine novca i osnivaju stotine organizacija. Sve je to u svrhu promicanja Izraela i židovske rase i u cilju promoviranja križanja Bijele rase.
Laž o “Holokaustu” – sredstvo židovske homogenizacije. Ova laž je postala sredstvo homogenizacije modernog Židova, nastavak najstarije laži njihove burne povijesti – one da su Židovi proganjana rasa. To im je učinilo čuda. Bila je razorno učinkovita poput noža sa dvije oštrice. Uništila je sve pokušaje Bijele rase da očuva svoj rasni integritet, ili bilo kakvu vrstu nacionalizma. S druge strane učinila je Židove fanatičnim nacionalistima po pitanju Izraela i fanatičnim rasistima po pitanju Cionizama ili židovske rase. Otvorila im je vrata svih država u koje se žele doseliti, a istovremeno je otvorila ta vrata crncima i obojenim rasama.
Židovi danas snažniji no ikad. Laž o šest milijuna je postala toliko moćna, da ne samo pojedinci već i svjetske vlade strepe pred njom, dok istovremeno Židovi svugdje preuzimaju kontrolu ušutkujući svu opoziciju. Dr. Max Nussbaum, bivši glavni rabin židovske zajednice u Berlinu, se 11. travnja 1953. otvoreno hvalio, “Pozicija koji židovski narod ima danas u svijetu, unatoč velikim gubitcima, je deset puta snažnija nego što je bila prije dvadeset godina.“
Polovično je bio u pravu. Nisu pretrpjeli nikakve “velike gubitke”, ali su deset puta snažniji nego što su bili prije trenutka kada je Bijela rasa krenula u taj krvavi, bratoubilački holokaust, poznat kao Drugi svjetski rat, kojeg su isprovocirali i izazvali Židovi. Mnogo od te povećane snage su dobili zahvaljujući odvratnoj laži o šest milijuna.Brought to you by

THE CREATIVITY MOVEMENT


avatar
mortal

Female
Posts : 5272
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Re: ISTINE I LAŽI

Post by Guest on 29/4/2014, 16:43

Ovaj je pdf stvarno postao recycle bin novog foruma. Kicinjo, tebi svaka čast na trudu i vremenu koje si uložio, ali mislim da ću i ja kao i markabc odustati od daljeg pisanja ovdje. Nema smisla.

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: ISTINE I LAŽI

Post by kic on 29/4/2014, 16:46

ne znam šta bih ti rekao, neću ni ja pisati :^0
avatar
kic
Admin

Male
Posts : 35235
2014-04-10


http://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Re: ISTINE I LAŽI

Post by mortal on 29/4/2014, 16:55

von_Starhemberg wrote:Ovaj je pdf stvarno postao recycle bin novog foruma. Kicinjo, tebi svaka čast na trudu i vremenu koje si uložio, ali mislim da ću i ja kao i markabc odustati od daljeg pisanja ovdje. Nema smisla.
gdje leži problem??
avatar
mortal

Female
Posts : 5272
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Re: ISTINE I LAŽI

Post by Guest on 29/4/2014, 17:05

mortal-joint wrote:
von_Starhemberg wrote:Ovaj je pdf stvarno postao recycle bin novog foruma. Kicinjo, tebi svaka čast na trudu i vremenu koje si uložio, ali mislim da ću i ja kao i markabc odustati od daljeg pisanja ovdje. Nema smisla.
gdje leži problem??
Problem? Ne znam, možda ti znaš?

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: ISTINE I LAŽI

Post by mortal on 29/4/2014, 17:12

von_Starhemberg wrote:
mortal-joint wrote:
von_Starhemberg wrote:Ovaj je pdf stvarno postao recycle bin novog foruma. Kicinjo, tebi svaka čast na trudu i vremenu koje si uložio, ali mislim da ću i ja kao i markabc odustati od daljeg pisanja ovdje. Nema smisla.
gdje leži problem??
Problem? Ne znam, možda ti znaš?
ne, nije mi jasno da ti smeta mogućnost uvida u drugačije stavove , viđenja i tvrdnje potkrijepljene dokazima...
što je od toga sto postotna istina ostaje na pojedincu da povjeruje ili ne
nevherovatan je tvoj tvrdi komunistički stav da bi i danas dvadeset godina nakon ulaska u demokraciju branio uopće i mogućnost uvida u sve druge stavove i razmišljanja
opusti se i nabaci koje svoje viđenje, tekst i slično
pogledaj naslov pa će ti biti jasnije
istine i laži
zašto bi odlazio?? i gdje ? u istinu ili u laži  sunny 
avatar
mortal

Female
Posts : 5272
2014-04-16

Lokacija: : CROATIA

Back to top Go down

Re: ISTINE I LAŽI

Post by Guest on 29/4/2014, 17:15

Komunistički stav...pa malo Ben Klassena...pa malo ovoga, pa onoga...za mene nema problema. Eto već sam se odjavio, ti švrljaj. Baš me briga što ćeš i koliko, sačuvaj bože da bih ja i pomislio nekome nešto braniti...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: ISTINE I LAŽI

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum